Recent Posts

    Κρούσματα / Κορονοϊός - Εύβοια: Πόσο μειώθηκαν τα κρούσματα σήμερα - Χάρτης | eVima | Ειδήσεις Εύβοια : * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους.

    Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κρούσματα. Η ενημέρωση του εοδυ για νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σήμερα πέμπτη 30 σεπτεμβρίου 2021. Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την επικράτεια 276.984 τεστ .

    Ως τώρα το ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 αυγούστου με 4.608 κρούσματα. Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο - 40 άτομα σε απομόνωση | Offsite
    Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο - 40 άτομα σε απομόνωση | Offsite from www.offsite.com.cy
    Αυξημένοι και σήμερα οι θάνατοι. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή . Τα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώνονται καθημερινά από τον εοδυ κάθε απόγευμα. * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους. Ως τώρα το ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 αυγούστου με 4.608 κρούσματα. Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Το τελευταίο 24ωρο μειώθηκαν περαιτέρω σε 343 οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό. Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040.

    Η ενημέρωση του εοδυ για νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σήμερα πέμπτη 30 σεπτεμβρίου 2021.

    Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040. Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κρούσματα. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την επικράτεια 276.984 τεστ . Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή . Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Αυξημένοι και σήμερα οι θάνατοι. Η ενημέρωση του εοδυ για νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σήμερα πέμπτη 30 σεπτεμβρίου 2021. Ως τώρα το ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 αυγούστου με 4.608 κρούσματα. Τα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώνονται καθημερινά από τον εοδυ κάθε απόγευμα. * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους. Το 51% των κρουσμάτων αφορά άντρες. Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα.

    Το τελευταίο 24ωρο μειώθηκαν περαιτέρω σε 343 οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό. Τα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώνονται καθημερινά από τον εοδυ κάθε απόγευμα. Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040. Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κρούσματα.

    Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κρούσματα. Comirnaty: Τι σημαίνει το όνομα του εμβολίου της Pfizer - Sputnik Ελλάδα
    Comirnaty: Τι σημαίνει το όνομα του εμβολίου της Pfizer - Sputnik Ελλάδα from cdn1.img.sputniknews.gr
    Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κρούσματα. Ως τώρα το ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 αυγούστου με 4.608 κρούσματα. Αυξημένοι και σήμερα οι θάνατοι. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την επικράτεια 276.984 τεστ . * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους. Η ενημέρωση του εοδυ για νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σήμερα πέμπτη 30 σεπτεμβρίου 2021. Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα.

    Το τελευταίο 24ωρο μειώθηκαν περαιτέρω σε 343 οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό.

    Η ενημέρωση του εοδυ για νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σήμερα πέμπτη 30 σεπτεμβρίου 2021. Ως τώρα το ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 αυγούστου με 4.608 κρούσματα. Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα. Αυξημένοι και σήμερα οι θάνατοι. Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040. Το 51% των κρουσμάτων αφορά άντρες. Τα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώνονται καθημερινά από τον εοδυ κάθε απόγευμα. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή . Το τελευταίο 24ωρο μειώθηκαν περαιτέρω σε 343 οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό. * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την επικράτεια 276.984 τεστ . Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων.

    Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα. Ως τώρα το ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 αυγούστου με 4.608 κρούσματα. Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την επικράτεια 276.984 τεστ . Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040.

    Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Κάτω από το... ελαφρύ δίκτυ | Kerkida.net
    Κάτω από το... ελαφρύ δίκτυ | Kerkida.net from www.kerkida.net
    Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή . Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων. * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους. Το 51% των κρουσμάτων αφορά άντρες. Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την επικράτεια 276.984 τεστ . Τα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώνονται καθημερινά από τον εοδυ κάθε απόγευμα.

    Ως τώρα το ρεκόρ είχε σημειωθεί στις 24 αυγούστου με 4.608 κρούσματα.

    Ο εοδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της τρίτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3040. Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την επικράτεια 276.984 τεστ . Μαριάννα κουτέλα · έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού σε λάρισα και μαγνησία · ελλάδα. Τα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώνονται καθημερινά από τον εοδυ κάθε απόγευμα. Το 51% των κρουσμάτων αφορά άντρες. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κρούσματα. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή . * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους. Το τελευταίο 24ωρο μειώθηκαν περαιτέρω σε 343 οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό. Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων. Αυξημένοι και σήμερα οι θάνατοι. Η ενημέρωση του εοδυ για νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σήμερα πέμπτη 30 σεπτεμβρίου 2021.

    Κρούσματα / Κορονοϊός - Εύβοια: Πόσο μειώθηκαν τα κρούσματα σήμερα - Χάρτης | eVima | Ειδήσεις Εύβοια : * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους.. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή . Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κρούσματα. Η ενημέρωση του εοδυ για νέα κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, σήμερα πέμπτη 30 σεπτεμβρίου 2021. Το τελευταίο 24ωρο μειώθηκαν περαιτέρω σε 343 οι διασωληνωμένοι με κορονοϊό. Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων.

    0 Response to "Κρούσματα / Κορονοϊός - Εύβοια: Πόσο μειώθηκαν τα κρούσματα σήμερα - Χάρτης | eVima | Ειδήσεις Εύβοια : * τα στοιχεία αφορούν τα κρούσματα εκείνα για τα οποία είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη η ηλικία τους."

    Đăng nhận xét

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close